Home / archiefcentraal / elfde editie van knolln rock

elfde editie van knolln rock

Coverband Alive mag de avond openen. Deze groep uit Holten bestaat uit vier jonge, bloedfanatieke musici. Zij spelen nummers van onder andere Queen, AC/DC en Bon Jovi. Daarna zijn The Moonshine Ramblers aan de beurt. De uit Steenwijkerwold afkomstige band bestaat nog niet heel lang, maar heeft al menig feestje af mogen vinken op zijn tourlijst. De heren spelen op eigen wijze nummers van onder andere Neil Young, Muse, The Toy Dolls en The Beastie Boys.

Van ouderwetse rock’n roll tot raprock. Het terrein is te vinden aan de Wethouder Boerkampweg op de Boskamp (vlakbij Café Ruimzicht). De tent is geopend vanaf 20.30 uur. Tot 21.30 uur is de entree gratis, daarna wordt er 5 euro gevraagd. Zie verder facebook.com/knollnrock.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.