eerste editie van sallandpartnerrally succes

De oudste auto, en daarmee startnummer 1, was een heuse Volvo ‘kattenrug’ 444 uit 1957. De start was rond het middaguur bij het pand van Joop van den Enk aan de Boeierstraat in Raalte. Het was de bedoeling om via allerlei kaartleessystemen zo goed mogelijk een uitgezette route te volgen.

De route leidde de equipes via landweggetjes naar Landgoed Ehzerwold in Almen voor een tussenstop. Na een korte pauze vervolgden de equipes hun weg via steeds moeilijk wordende kaartleessystemen naar de finish bij havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem. Een perfect decor voor het binnenhalen van de auto’s. Vanuit het Koetshuis werden de equipes voorzien van een koud biertje of wijntje en werd er genoten van diverse gerechten van Salland Smokers.

Ondertussen was de organisatie ondergedoken in het Koetshuis om de gereden routes van alle equipes te controleren. Het werd al snel duidelijk dat dit niet bij iedereen gelukt was en dat sommige equipes veel houvast hadden gevonden aan de adressen van de tussenstop en de finish die ook in het routeboek gepubliceerd stonden, voor het geval dat…

De winnaars werden gehuldigd met bekers en champagne, de hekkensluiters met een mooie aanmoedigingsprijs. Iedereen was het erover eens: dit evenement mag op herhaling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.