Home / archiefcentraal / een toekomstbestendig en passend onderwijsaanbod voor salland

een toekomstbestendig en passend onderwijsaanbod voor salland

Zo worden er twee volwaardige scenario’s opgesteld voor de Boerhaar. Er komt één scenario waarbij de school op de Boerhaar meegaat in de clustering van de scholen en één scenario waarbij dat niet gebeurt of pas later het geval is. Daarnaast hebben de schoolbesturen een routekaart en een projectplan opgesteld, waarin duidelijk staat welke stappen gezet zullen worden en hoe alle doelgroepen daarbij betrokken worden.

In de raadsvergadering van 25 september wordt voorgesteld om de scenario’s te onderzoeken en in verband daarmee wordt de gemeenteraad voorgesteld om voor de gemeentelijke projectorganisatie een budget beschikbaar te stellen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.