een toekomstbestendig en passend onderwijsaanbod voor salland

Zo worden er twee volwaardige scenario’s opgesteld voor de Boerhaar. Er komt één scenario waarbij de school op de Boerhaar meegaat in de clustering van de scholen en één scenario waarbij dat niet gebeurt of pas later het geval is. Daarnaast hebben de schoolbesturen een routekaart en een projectplan opgesteld, waarin duidelijk staat welke stappen gezet zullen worden en hoe alle doelgroepen daarbij betrokken worden.

In de raadsvergadering van 25 september wordt voorgesteld om de scenario’s te onderzoeken en in verband daarmee wordt de gemeenteraad voorgesteld om voor de gemeentelijke projectorganisatie een budget beschikbaar te stellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.