digitale kennis bijspijkeren bij de bibliotheek

De deelnamekosten voor beide cursussen bedragen 15 euro (inclusief cursusboek en koffie). Opgave via info@bibliotheeksalland.nl of tel.(0572) 36 36 37.

Daarnaast kan men elke tweede en vierde donderdagmiddag van de maand terecht in de Bibliotheek Raalte voor het HCC spreekuur. Daar kan men technische vragen over de computer stellen, bijvoorbeeld over het installeren van een programma. Het HCC-spreekuur is met vrije inloop.

Voor de mensen met vragen over een tablet of smartphone biedt de Bibliotheek Raalte in samenwerking met Landstede en KBO-Raalte de Omgekeerde Universiteit: studenten van Landstede helpen bij het zoeken naar antwoorden op uw vragen op dit gebied. De eerste Omgekeerde Universiteit van het nieuwe seizoen is op vrijdagmorgen 22 september van 9.00 tot 10.30 uur. Aanmelding bij mevrouw Rensen van KBO-Raalte, tel. (0572) 36 54 86 of e-mail jamrensen@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.