derde bijeenkomst olst wijhe werkt

Op het programma staan andere de uitreiking van de opbrengst van de Haringparty Olst-Wijhe aan Stichting Leergeld Salland; presentaties van Coöperatie Doorpakken Salland, Coöperatie Goed veur mêkare (duurzaamheidsbevordering), ondernemer Paul Hendriksen (nog meer duurzaamheid) en Marina Bökkers (over de plannen van de molenaarsfamilie).

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een bedrijfspitch te houden. Ondernemers die hun eigen bedrijf kort willen presenteren, kunnen zich vooraf aanmelden via info@olstwijhewerkt.nl. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst is verplicht en kan op staging2.olstwijhewerkt.nl of via info@olstwijhewerkt.nl. De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie, twee drankjes en hapjes). Voorafgaand kan men voor 7,50 euro gebruik maken van een dinerbuffet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.