Home / archiefcentraal / derde bijeenkomst olst wijhe werkt

derde bijeenkomst olst wijhe werkt

Op het programma staan andere de uitreiking van de opbrengst van de Haringparty Olst-Wijhe aan Stichting Leergeld Salland; presentaties van Coöperatie Doorpakken Salland, Coöperatie Goed veur mêkare (duurzaamheidsbevordering), ondernemer Paul Hendriksen (nog meer duurzaamheid) en Marina Bökkers (over de plannen van de molenaarsfamilie).

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een bedrijfspitch te houden. Ondernemers die hun eigen bedrijf kort willen presenteren, kunnen zich vooraf aanmelden via info@olstwijhewerkt.nl. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst is verplicht en kan op www.olstwijhewerkt.nl of via info@olstwijhewerkt.nl. De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie, twee drankjes en hapjes). Voorafgaand kan men voor 7,50 euro gebruik maken van een dinerbuffet.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.