den daas ondervraagt college over open puien canadastraat heino

“Geacht College,

Op 22 december 2016 heb ik tijdens de rondvraag, vragen gesteld over de open puien aan de Canadastraat 38-42. Graag wilde ik weten wanneer de puien eindelijk geplaatst worden. Het ontbreken van de puien maakt een verpauperde indruk. Dit is met name de omliggende winkeliers een doorn in het oog.

Op 28 februari 2017 geeft u te kennen dat de eigenaar toegezegd heeft dat de puien uiterlijk half juni van dit jaar geplaatst zullen worden. Ik was blij met dit antwoord. Tijdens de Pompdagen 2017 zou het er in de Canadastraat weer netjes uit zien. Helaas bleek dit ijdele hoop. De voorbereiding van de Pompdagen 2018 zijn ongetwijfeld al aan de gang en nog steeds is er niets gebeurd en ziet dit deel van de Canadastraat er niet uit. Ik vind dit teleurstellend.

Graag wil ik weten waarom de eigenaar zich niet aan zijn belofte gehouden heeft en wat het college gedaan heeft om dit wel te laten gebeuren. Mocht het aan uw aandacht ontsnapt zijn dan verzoek ik u acties te ondernemen opdat er op korte termijn iets aan de bovengeschetste situatie gedaan wordt.

Graag zie ik uw antwoord tegemoet.

Hoogachtend,
E. den Daas”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.