de weergoden maakten het rodeoweekend extra mooi

Traditioneel begon zaterdag het rodeoweekend met de Tik um An Race, brommer- en motorcross. Vooral de Tik um An race was met 48 deelnemers een waar spektakel. Zaterdag was met ruim 400 toeschouwers een zeer goede middag. Zondag was het de beurt aan de autorodeo. Een kleine 100 deelnemers in verschillende manches resulteerde in een waar schouwspel. De lichte klasse werd gedomineerd door coureurs uit Wilp. Niek Hekkert, Aaron Bonhof en Joost Hekkert uit Wilp gingen met de prijzen aan de haal. En in de zware klasse bestond het podium uit Paul Veldkamp uit Hoonhorst, Jerome Knobben uit Heino en Danny Haarman uit Raalte. Winnaar wrakkenmanche lichte klasse is Michelle van Gerner uit Lemele geworden en in de zware klasse Marijn te Kate uit Nieuwleusen.

Race-incident
De Sökkestoppers kunnen terugkijken op een geslaagd weekeinde met goede opkomst. Het hele weekend konden de bezoekers genieten van live muziek van Club Illegaal SBS Signaal en kinderen konden zich uitleven op meerdere grote springkussens. Eén incident wierp zondag nog wel een schaduw over de rodeo. Cas van Helmond werd met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Naar omstandigheden maakt Cas het goed laat hij via Facebook weten. Hij komt er met een hersenschudding goed vanaf en dankt de organisatie voor de goede zorgen.

Uitslagen:
Lichte klasse

1. Niek Hekkert uit Wilp
2. Aaron Bonhof uit Wilp
3. Joost Hekkert uit Wilp

Winnaar wrakkenmanche lichte klasse: Michelle van Gerner uit Lemele.

Zware klasse:

1. Paul Veldkamp uit Hoonhorst
2. Jerome Knobben uit Heino
3. Danny Haarman uit Raalte

Winnaar wrakkenmanche zware klasse: Marijn te Kate uit Nieuwleusen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.