de verhalen van de heinose gerard zwolschen

Het boek verhaalt over de vele reizen met belevenissen die hij, vooral voor zijn werk, over de gehele wereld heeft gemaakt, en ook over de bijzondere mensen welke hij daar of onderweg dan tegenkwam. Hij hield dagboeken bij van zijn dienstreizen en de bijzonderheden die hij onderweg ervaarde, en ook over de beroemdheden die hij in die jaren geregeld tegen kwam. Zijn boek genaamd “Gaatjes in de wolken” geven een hint naar al die continentale luchtreizen, maar tevens ook een beetje naar zijn liefhebberij zweefvliegen. Zijn gedichten gaan veelal over normale alledaagse dingen uit leven van ons allen, zelfs Sallandse actualiteiten komen daarbij aan de orde. Tijdens en na afloop van het Cultureel Café kunt u reageren, hem natuurlijk vragen stellen, zijn boeken kopen en ook door hem laten signeren.

Interesse? De deur staat open en aanmelden is niet nodig. Cultureel Café Heino is elke 1e dinsdag van de maand van 14.30-16.00 uur. Elke keer een ander thema, maar altijd samenzijn met gezelligheid en een speciale gast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.