de rtv raalte top 20 terug op de radio

De 15-jarige Rick Malipaard is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in radio. De diskjockey uit Deventer werkt sinds april 2016 bij RTV Raalte en heeft er veel zin in: ‘’Ik heb al verschillende plekken gehad en ik ben benieuwd wat de woensdagavond mij en natuurlijk de luisteraar gaat brengen’’. Ook zegt hij dat de indeling van het programma bijna hetzelfde blijft.

In de Top 20 worden alle hits van dit moment gedraaid. Daarnaast worden de opkomende en nieuwste muziek behandeld. En tijdens de Top 20-Classic hoor je de klassiekers uit oude lijsten.

Vanaf 20 september is Rick Malipaard elke woensdagavond te horen van 19.00 tot 21.00 uur op RTV Raalte. Ook kan je de Raalter hitlijst volgen op andere kanalen, onder andere op Instagram en Twitter onder de naam: @RTVRaalteTop20. Wil je meer weten? Check: top20.rtvraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.