Home / archiefcentraal / daisy uit raalte vindt vader via tv programma spoorloos

daisy uit raalte vindt vader via tv programma spoorloos

In 1996 leert Marion op de Dominicaanse Republiek Franklin kennen. Een Dominicaan, die als kok werkt in het hotel waar zij verblijft. Marion raakt op slag verliefd en heeft na afloop van de vakantie moeite om afscheid te nemen.

Terug in Nederland schrijft ze brieven aan Franklin die aanvankelijk steevast worden beantwoord. Ook op het bericht dat ze zwanger is geraakt reageert Franklin vrijwel meteen. Hij stelt voor dat Marion terugkeert naar de Dominicaanse Republiek. De familie van Marion ziet voor haar geen toekomst in dat land en uiteindelijk verwatert het contact. Twintig jaar later vraag Daisy zich af of ze welkom is bij haar vader. Voor het antwoord op deze vraag reisde Derk Bolt naar de Dominicaanse Republiek.

De uitzending van Spoorloos is hier te bekijken. Vanaf minuut 14.50 gaat het over Daisy.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.