daisy uit raalte vindt vader via tv programma spoorloos

In 1996 leert Marion op de Dominicaanse Republiek Franklin kennen. Een Dominicaan, die als kok werkt in het hotel waar zij verblijft. Marion raakt op slag verliefd en heeft na afloop van de vakantie moeite om afscheid te nemen.

Terug in Nederland schrijft ze brieven aan Franklin die aanvankelijk steevast worden beantwoord. Ook op het bericht dat ze zwanger is geraakt reageert Franklin vrijwel meteen. Hij stelt voor dat Marion terugkeert naar de Dominicaanse Republiek. De familie van Marion ziet voor haar geen toekomst in dat land en uiteindelijk verwatert het contact. Twintig jaar later vraag Daisy zich af of ze welkom is bij haar vader. Voor het antwoord op deze vraag reisde Derk Bolt naar de Dominicaanse Republiek.

De uitzending van Spoorloos is hier te bekijken. Vanaf minuut 14.50 gaat het over Daisy.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.