cultureel optreden dansgroep ralda in hoftheater

Zo zijn er bijdragen uit de Syrische, Nepalese en Turkse gemeenschappen op het podium en is er na afloop een wereldse voedselmarkt. Deze bijzondere voorstelling, waar dans, muziek, cultuur en saamhorigheid centraal staan, staat verder in het teken van het 45-jarig jubileum van Dansgroep Ralda en de voorstelling trakteert je ook nog op een paar premières. De moeite waard dus.

Als 45 jaar brengt Dansgroep Ralda wereldse dans en muziek naar Raalte en vertegenwoordigt ze de Nederlandse cultuur en folklore op buitenlandse festivals. ‘We reizen over de hele wereld en doen dansen en maken muziek van over de hele wereld’’, aldus Lieke Kiekebosch, voorzitter van Dansgroep Ralda. ‘‘Voor deze bijzondere verjaardag wilden we op zoek naar de prachtige diversiteit in Raalte. We hebben erg veel zin om samen met al deze Raaltenaren op het podium te staan en een mooie show neer te zetten.’’

Ben je benieuwd geworden? Kaarten koop je op staging2.hofinsalland.nl. Wil je meer weten over Ralda en al haar verschillende dansgroepen en orkesten voor alle leeftijden? Kijk dan op staging2.ralda.nl of volg Ralda op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.