cuandcu bierfestival en koopzondag centrum raalte

Foto: Facebook StreetLive Raalte

Bierfestival 

Het jaarlijks terugkerende evenement was ook dit weekend weer een succes. Het bierfestival in Raalte heeft als doel de mensen kennis te laten maken met verschillende bieren. Voor een klein bedrag kun je een stempelkaart kopen en dan tien verschillende bieren van de tap proeven.

Cu&Cu

Naast het bierfestival vind dit weekend ook het Cunst & Culinair festival. In dit weekend staat het centrum van Raalte traditioneel in het teken van straattheaterfestival Streetlive en het Bierfestival Raalte. Dit jaar komt er een nieuw, derde onderdeel bij; een groot publieksevenement met als thema kunst en culinair.

Streetlive

Straattheater is de meest pure en toegankelijke vorm om uitvoerende kunst onder de mensen te brengen Streetlive doet dit door shows te bieden uit de wereldmuziek, acrobatiek, mime, toneel, variété, jongleerkunst, goochelarij, waaghalzerij, onzin, poëzie, grappenmakerij en allerlei combinaties van deze basale uitingen van cultuur. Een waardige theatrale afsluiting van het zomerseizoen.

Meer foto’s bekijken?

Klik hier voor foto’s van het bierfestival

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.