crosscountry heino

In het bos aan de Berkendijk 6 komen ruim 130 combinaties uit het hele land aan de start. De afgelopen maanden is het crossbouwteam enorm druk geweest met het opbouwen en verbouwen van de hindernissen in de cross. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet en kunnen op zondag 17 september de deelnemers en het publiek een mooie cross verwachten. Met uitdagende hindernissen, zoals de waterbak en de lauriersprong, belooft de cross weer spectaculair te worden.

De SGW is voor pony’s klasse B & L en paarden klasse B en bestaat uit drie onderdelen: dressuur, springen en de cross. De dressuur gaat om 8.00 uur van start, het springen om ongeveer 10:00 uur en de cross vanaf 10:30 uur en zal duren tot het eind van de middag. De pony’s gaan in de cross als eerste van start, gevolgd door de paarden. Rondom de rijbak van de Paardensportvereniging kunt u terecht voor een drankje en een hapje. De stands bevinden zich aan de crossroute bij het clubhuis.

De entree voor de SGW is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voorhanden. De jeugdleden van de rijvereniging zullen geheel volgens traditie weer pepernoten verkopen. Dit jaar lopen zij ook ornd met loten voor de grote clubactie. De opbrengst van deze loten wordt gebruikt voor het opknappen van het clubhuis. U zult zien dat dit geen overbodige luxe is. De organisatie hoopt u te zien op zondag 17 september in het bos aan de Berkendijk voor deze spectaculaire wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.