clienten ribw lemelerveld blij met nieuwe overkapping

Het RIBW besloot plannen te maken voor een vergroting. Door zelf de zaag en hamer te hand te nemen, hebben bewoners en vrijwilligers de bouw mogelijk gemaakt. Het hout voor de overkapping werd gesponsord door het Oranje Fonds en Foreco Dalfsen, voor de banken en tafels werd een aanvraag ingediend bij Univé ‘Goed voor Elkaar’, die door Univé gehonoreerd werd.

De dank naar de vrijwilligers en sponsoren is groot: “Dit alles samen heeft het tot een sprookjesachtig geheel gemaakt. En dit maakt de Mölnhoek één van de mooiste plekjes in Lemelerveld om heerlijk te wonen”, melden de medewerkers van RIBW.

De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) begeleidt mensen met langdurige psychiatrische problemen die moeite hebben om zich zelfstandig te redden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.