care4kids laat kinderen lachen en gezinnen een weekend lang genieten

Foto: Nico Basten

Mede dankzij de belangeloze inzet van een groot aantal sponsoren en vrijwilligers was het Care4Kids Event Heino opnieuw een groot succes. De Stichting Care4Foundation en zorgorganisatie European Care Residences (ECR) zijn initiatiefnemer van het Event.

De vrijwilligers die ieder jaar hun steentje bijdragen zijn zelf ook ooit als gezin mee geweest. Nu zamelen zelf ook geld en goederen in voor het Event. Dit jaar hebben zij op de zondag een cheque overhandigd van maar liefst 693,23 euro.

Uitgebreid programma mogelijk door vrijwilligers en sponsoren
Er waren diverse activiteiten waar zowel de ouders als de kinderen aan mee konden doen. Gezinnen konden onder andere vrijblijvend deelnemen aan een mountainbike clinic, een huifkartocht, demonstraties van politie, brandweer en ambulancepersoneel, een vossenjacht, een kookdemonstratie en een kinderdisco. Voor de tweede keer werd de talentshow ‘Care4Kids Got Talent’ georganiseerd, waarbij ouders en kinderen hun talenten in onder andere zang, acrobatiek, en dans toonden. De animo voor deze activiteiten was groot en zowel ouders als kinderen waren enthousiast.

Naast het begeleiden van de activiteiten boden de vele vrijwilligers zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/of hun kinderen. Dankzij hun belangeloze en enthousiaste inzet en een groot aantal sponsoren en fondsen als De Brauw – Van Lynden Fonds, het VSBfonds en Dr. C.J. Vaillantfonds konden de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Care4Kids Event 2018
Ook in 2018 beoogt de Care4Foundation een Care4Kids Event te organiseren voor gezinnen waarvan minimaal één van de gezinsleden een zorgvraag heeft. De Care4Foundation heeft de ANBI-status, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Als men het Care4Kids Event wilt steunen kan er een gift worden overgemaakt naar IBAN NL06INGB0000 007575 ten name van Stichting Care4Foundation te Nieuwegein o.v.v. Care4Kids Event Heino. Sponsoren kunnen een bericht sturen naar info@care4kidsevent.nl.

Kijk voor meer informatie op staging2.care4kidsevent.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.