cabaretgroep 3koteboebo in dorpshuis de bongerd in welsum

Zo nu en dan heb je het: Je trapt flink door, ‘t is glad, je voorwiel schiet weg en krijgt net op tijd weer grip. Je dacht al onderaan de trap te zijn, maar er kwam nog een treetje. Er valt een piano van een balkon op de plek waar je een halve tel geleden nog liep. Dat zijn van die momenten dat je ineens weet waar je hart zit. Je voelt een adrenalinestoot van je kruin tot aan al je tenen. Intense indrukken die je nooit vergeet. Van die momenten dat je denkt: ‘Oef dat ging mij kort langs de klungels!’

Bij 3Koteboebo piekt het de ganse avond. Adrenaline tekort. Het gaat weer alle kanten op. Humor van een laag tot een beduidend hoger soort. Tja, en waar gaat het over? Tot nu toe waren er maar weinig mensen die een avondje 3koteboebo konden navertellen. De meesten hebben het overigens wel overleefd. Al ging het hun wel ‘kort langs …..!’

Kaarten voor de voorstelling van 6 oktober kunt u online bestellen via de internetsite staging2.welsumevent.nl De toegangskaarten kosten € 16,00 . De voorstelling begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 18.45 uur open. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor 6 oktober. 7 oktober is uitverkocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.