burgerbelangen wil maatregelen tegen geluidsoverlast n348

“Nu de bladeren gaan vallen, zal die overlast weer toenemen”, aldus BurgerBelangen. De mensen hebben er recht op dat hun signaal serieus wordt genomen en minimaal helder in beeld wordt gebracht op welke momenten de overlast het grootst is. Vervolgens kijken we samen met de inwoners wat er aan gedaan kan worden. Op een deel langs de N348 staat al een geluidsscherm, die volgens diverse aanwonenden niet meer voldoet. Op een andere plaats ligt alleen een verzakte zandwal, zonder extra geluidswering.”

De fractie heeft bij het college inmiddels een verzoek ingediend om de komende maanden op verschillende momenten van de dag en de week, plus op verschillende plaatsen langs de N348 metingen te doen. “Met die informatie kan per straat of wegdeel samen met de bewoners concreet op een rij worden gezet, welke aanvullende maatregelen nodig en mogelijk zijn”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.