Home / archiefcentraal / burendag in centraal hart

burendag in centraal hart

Gevraagd wordt om zelf vooraf een gerecht te maken en dat mee te nemen (dat is overigens niet verplicht). De bezoekers die wel zelf wat bereiden, kunnen een kleine bijdrage in hun kosten krijgen. Graag opgave (voor maandag 18 september september) via vrijwilligerscentraalhart@carinova.nl of bel naar Henny Hoeksma, tel. 0572-346542.

De Burendag duurt van 10.30 tot 14.00 uur. Natuurlijk is er ook voor de kinderen wat te doen. Zo staat er een springkussen, zijn er Oudhollandse spelletjes, kunnen ze geschminkt worden en zijn er poffertjes.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.