brugstede organiseert fancy fair en rummikub marathon

De aftrap van de feestelijk activiteiten wordt gegeven op donderdagavond 7 september. Om 19.00 uur zal de rummikubmarathon van start gaan. DJ Marcel Reimink zal tijdens het evenement voor de feestelijke muzikale omlijsting zorgen. Doel is om 24 uur lang rummikub te spelen en zo zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen. De locatie is daarom op zoek naar spelletjesfanaten die tegen betaling van € 5 graag een uur lang willen rummikuppen. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar 24uurs-rummikub@gmail.com.

Even terug in de tijd
Op vrijdag 8 september neemt Brugstede u mee terug in de tijd. Van 16.00 – 20.00 uur organiseert de locatie een fancy fair geheel in Oudhollandse sfeer. Test uw geluk tijdens het rad van fortuin, speel Oudhollandse spelletjes, sla uw slag op de rommelmarkt of stil uw lekkere trek met één van de vele traditionele Hollandse lekkernijen. De organisatie hoopt u te mogen verwelkomen aan de Meester Gorisstraat 3 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.