broekrock weer ouderwets gezellig

Als het publiek toch kiest voor het zonnetje, moet je de bands naar het publiek brengen. En dat gebeurde dus. Zo konden de bezoekers kijken en luisteren naar sets van onder andere Seb Dokman, All the King’s Daughters en Vera Bon (foto). Ook de set van Knarsetand op zaterdag bleek een voltreffer.

De act rond de producer Martijn Holtslag had eerder een clip opgenomen, waarin de bandleider in een badkuip ligt. Dat werd op Broekrock even herhaald. Enkele bezoekers droegen Holtslag, terwijl de rest van zijn band al op het podium stond, in een badkuip naar voren. Een entreetje maken, noemen ze dat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.