Home / archiefcentraal / bezwaar omwonenden veldkamp tegen weegbrug ongegrond

bezwaar omwonenden veldkamp tegen weegbrug ongegrond

De gemeente had eerder dit jaar een omgevingsvergunning verleend voor de weegbrug. Die staat er al enkele jaren, maar was er destijds buiten het bestemmingsplan om neergezet. Het bezwaarschrift van de omwonenden had betrekking op de status van de weegbrug als bouwwerk, het gebruik van de weegbrug ten behoeve van andere doeleinden en de geluidsoverlast.

De commissie bezwaarschriften is echter van mening dat de vergunning terecht is verleend. De commissie ging wel deels akkoord met een bezwaarschrift van Veldkamp zelf. Hij verzocht het woord vrachtwagens in de vergunning te vervangen door voertuigen. Dit omdat bij het bedrijf niet alleen vrachtwagens, maar bijvoorbeeld ook tractors moeten worden gewogen.

Wel is in de vergunning opgenomen dat alleen voertuigen met de bestemming Krieghuisweg 2 gebruik mogen maken van de weegbrug. Daarop zal worden gecontroleerd.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.