avondschool raalte weer van start

Antonissen en enkele andere vrijwilligers bieden hen elke dinsdagavond een rustige leeromgeving in de lokalen van het Praktijkonderwijs van het Carmel College Salland (hoofdingang van het VMBO aan de Florens Radwijnsstraat 6). Daarbij wordt gezorgd voor begeleiding.

Op de eerste avond is er een speciaal programma om met elkaar kennis te maken. Iedereen die een taalvraag heeft, een rustige studieplek wil voor het maken van het huiswerk of deel wil nemen aan een cursus, kan zich aanmelden bij Henk Antonissen, mob. 06-51819529.

De Avondschool Raalte is iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Er zijn geen onkosten voor de begeleiding. Voor cursussen kan wel een bijdrage worden gevraagd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.