atb ponyveldtoertocht heeten evenaart record deelname van vorig jaar

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde toertocht. Met een evenaring van het deelnemersrecord uit 2016 is het voor de organisatie eens te meer een bevestiging dat de deelnemers met name de routes en de gezelligheid vóór, tijdens en ná de toertocht zeer waarderen. Dit jaar ging de toertocht richting Bathmen, waarbij de 60 km tevens een lus langs de Schipbeek maakte.

Na de pauzeplek in Bathmen gingen beide routes via Averlo weer samen terug naar Heeten Van deze toertocht zijn vele foto’s gemaakt. Deze zijn via een link op staging2.atbheeten.nl en staging2.ponyweek.nl te bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.