al vijfhonderd aanmeldingen voor reunie st aloysiusschool

De feestelijkheden beginnen op vrijdag 22 september met een kerkdienst in de H. Willibrordkerk. Aanvang is om 08.45 uur. De reünie start zaterdag om 11.00 uur met toespraken van de heer Bauer van het schoolbestuur en wethouder Engberink. Hierbij zijn enkele van de oudst nog levende leerkrachten en oud-leerlingen van 90 jaar en ouder aanwezig. Een aantal huidige leerlingen van de school laat honderd ballonnen op. Orkest de Holstobloazers zorgt voor een muziekje.

Om alles goed te laten verlopen, wordt de straat Boskamp vanaf de school tot aan de Koekoeksweg afgesloten voor auto’s. Reünisten kunnen hun auto parkeren op Sportpark Overwetering aan de Koekoeksweg of in een weiland aan de Weth. Boerkampweg. Parkeerwachters geven aanwijzingen.

In de school zijn tot 16.00 uur films en foto’s te zien. Zelfs een oude film uit 1932 met meester Blom! Mensen die nog spullen uit hun schooltijd hebben die mogen worden tentoongesteld in de school, kunnen die inleveren bij Jan Overmars, Begoniastraat 1, Boskamp, tel. 0570-561873 (uiterlijk 15 september). Ook de pas gerestaureerde kerk is op die dag geopend.

Aanmelden voor de reünie is na 15 september niet meer mogelijk via de website. Dit in verband met de financiële/administratieve afhandeling. Aanmelden kan dan alleen nog op de dag zelf op het reünieterrein. De entree bedraagt 10 euro (inclusief herinneringsboekje en twee consumpties). Na afloop van de reünie wordt de gezelligheid voortgezet in een tent op het Kerkplein en in Eetcafé Boskamp. Ook niet-reünisten zijn daar van harte welkom.

Zie verder staging2.aloysius-boskamp.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.