aandacht voor dementie

Aansluitend aan dit theaterstuk over dementie, kunnen de bezoekers alle vragen stellen op het gebied van dementie en over de weg in zorgland in Olst-Wijhe. Een panel van deskundigen uit het werkveld is aanwezig om vragen over dementie te beantwoorden. Dit panel bestaat uit o.a. een casemanager dementie, een geriater en een zorgaanbieder voor dagbesteding.

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Olst-Wijhe, het Netwerk Dementie, Carinova, Buurtzorg, Het Zand, Evenmens, Ut Huus en andere organisaties op het gebied van zorg en welzijn.

Het Capellenborgtheater aan De Lange Slagen 29 in Wijhe is open om 19.30 uur. Het programma start om 19.45 uur en duurt tot 21.45 uur. De entree en de koffie / thee is gratis! Aanmelden is niet nodig.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.