zomerse en sfeervolle ambiance tijdens negende editie van tones summerjam

Wie zijn weerga wel kent wil de organisatie niet onthullen! In een zomerse, sfeervolle ambiance biedt de organisatie de bezoeker van alle leeftijden in staat haar genoegen te doen aan swingende muziek, ijskoude drankjes, met liefde bereid voedsel en, wanneer Cupido het toelaat, de medebezoeker.

Traditiegetrouw zal er een mêlee van muziek gedraaid/gefabriceerd worden, variërend van house tot hiphop, van ska tot rock & roll. Dit wordt steevast geëindigd met pompende beats om de laatste resten dansenergie te souperen!

Line up:
Dirtcaps
Puinhoop Kollektiv
Playground Zer0
FATA BOOM
The Dubbeez
Feest Dj Hessel
DJ Wallace & The Bruce
B.E.F. Assault System
Voltage
Meerdere verrassingsacts…

Swing’n en lull’n
Een middagje swing’n en lull’n speciaal voor de oudere jeugd en jongere ouderen, want de organisatie vergeet jullie uiteraard ook niet.

45+
Gratis entree tot 15.30

14.00 -15.00 Ouwe Rockers Oude trefpunt tijden herleven met het illustere Dj trio Robert Willemsen, Henny Disselhorst en Hennie Gerritsen.
15.00 -16.00 Lovin’End Golden oldies uit de jaren 60
16.45- 17.45 Voltage 70’s blues Rock met Dave Vermeulen, een bekende voor de bankhanger.

Zoals ieder jaar zal gepoogd worden het feest van het jaar ervoor te overtreffen. Hierbij is natuurlijk ook het publiek belangrijk! Voel jij je geroepen om je te mengen in het feestgedruis? Kom dan op zondag 20 augustus 2017 tussen 14:00 en 00:00 naar Tone’s SummerJam in Heeten.

Extra info is te vinden op staging2.tonessummerjam.nl of op de Facebookpagina van Tone’s Summerjam.

Meer foto's