wereldwinkel olst verbouwt en ruimt op

Naast deze vernieuwingen maakt de Wereldwinkel nog een aantal andere vernieuwende stappen. Ze krijgt een nieuwe naam en gaat samenwerken met de winkel van Overkempe en Toeristinfo. Dat maakt in de toekomst bijvoorbeeld ook pinnen en contactloos betalen mogelijk bij al deze organisaties.

Op zaterdag 16 september a.s. zal de volledig gerestylde winkel met een feestelijke openingsdag met diverse leuke acties en activiteiten haar deuren officieel openen. U zult dan ook de nieuwe naam te horen krijgen. U bent alvast van harte uitgenodigd om de nieuwe winkel te bewonderen en een leuke aankoop te doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.