Home / archiefcentraal / wereldwinkel olst verbouwt en ruimt op

wereldwinkel olst verbouwt en ruimt op

Naast deze vernieuwingen maakt de Wereldwinkel nog een aantal andere vernieuwende stappen. Ze krijgt een nieuwe naam en gaat samenwerken met de winkel van Overkempe en Toeristinfo. Dat maakt in de toekomst bijvoorbeeld ook pinnen en contactloos betalen mogelijk bij al deze organisaties.

Op zaterdag 16 september a.s. zal de volledig gerestylde winkel met een feestelijke openingsdag met diverse leuke acties en activiteiten haar deuren officieel openen. U zult dan ook de nieuwe naam te horen krijgen. U bent alvast van harte uitgenodigd om de nieuwe winkel te bewonderen en een leuke aankoop te doen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.