Home / archiefcentraal / walkandtalk met imagoconsulente in raalte

walkandtalk met imagoconsulente in raalte

Als je op zoek bent naar werk kun je daar tijdens sollicitaties je voordeel mee doen. Iedere kleur staat voor bepaalde kwaliteiten en drijfveren. Francien laat de aanwezigen ontdekken welke kwaliteiten ze hebben of nog kunnen ontwikkelen. En hoe ze deze kwaliteiten met kleur kunnen versterken in hun dagelijks leven. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. De entree is gratis. Aanmelding (gewenst, maar niet verplicht) is mogelijk door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Frank Blueka brengt cover van Lady Gaga uit

DEVENTER/RAALTE – De nieuwe single van de Deventer singer/songwriter Frank Blueka is een cover van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.