Home / archiefcentraal / walkandtalk met imagoconsulente in raalte

walkandtalk met imagoconsulente in raalte

Als je op zoek bent naar werk kun je daar tijdens sollicitaties je voordeel mee doen. Iedere kleur staat voor bepaalde kwaliteiten en drijfveren. Francien laat de aanwezigen ontdekken welke kwaliteiten ze hebben of nog kunnen ontwikkelen. En hoe ze deze kwaliteiten met kleur kunnen versterken in hun dagelijks leven. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. De entree is gratis. Aanmelding (gewenst, maar niet verplicht) is mogelijk door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.