vele plakuren bij atelier aventurijn voor jubilerende sw4d

Waar anderen nu genieten op het strand, wordt er in het atelier ijverig en hard doorgewerkt. Met de nodige papier-maché plakuren worden de palmbomen gecreëerd door Ellen en ze is kritisch. Als het niet naar haar zin is, roept ze de hulptroepen bij haar om de stam toch iets strakker te plakken.

De SW4D is erg blij met de jarenlange samenwerking met het levendige atelier: ‘Zij komen met de meest verrassende ideeën en de resultaten zijn groot en verbluffend mooi’, aldus Maaike Heethaar, bestuurslid SW4D. Kom het eindresultaat zien tijdens de SW4D-week, dat dit jaar haar 10-jarig jubileum viert van 24 t/m 27 oktober 2017. Meer informatie over het evenement en inschrijven kan via staging2.sw4d.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.