Home / archiefcentraal / veertiende editie nationaal concours hippique luttenberg op komst

veertiende editie nationaal concours hippique luttenberg op komst

Voor dit concours wordt deze dag het terrein bij manege De Luttenberg het toneel van aanspanningen met eenspannen, tweespannen, driespannen KWPN-tuigpaarden en Hackney’s. Daarnaast worden diverse kampioenschappen en finales verreden, waaronder de finale competitie midden, het kampioenschap 5 jarigen en het kampioenschap tandem.

Verder kunnen vanaf de overdekte tribune damesklassen, competitierubrieken, showrubrieken en kampioenschappen worden bewonderd. Al met al een compleet en vooral mooi programma voor paardenliefhebbers, maar ook voor mensen die kennis willen maken met deze veelzijdige tak van de paardensport.

De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag hun kunnen showen. Bij bijvoorbeeld het springen en dressuur is het de bedoeling dat het publiek zich rustig houdt, bij de tuigpaarden mogen de deelnemers worden aangemoedigd. Bij de tuigpaardensport is het namelijk de bedoeling dat de paarden zich zo goed en mooi mogelijk laten zien. Hierbij kunnen zij de hulp van de toeschouwers goed gebruiken.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.