vacature beheerder voetbal live

Sinds 2008 volgen wij het regionale voetbal op de voet. Van PEC en Go Ahead tot en met de Vijfde Klasse. Alles bij elkaar opgeteld houden wij ons bezig met maar liefst 37 clubs. Tijdens de wedstrijden houden we de tussenstanden van deze clubs live bij in ons veelbezochte GoalCenter. Daarnaast plaatsen we updates op ons Twitteraccount @Goalcentraal.

Wil jij onderdeel uitmaken van de voetbalredactie van GoalCentraal? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens en motivatie naar s.oosterkamp@sallandcentraal.nl. Neem voor meer informatie over de vacature eveneens contact op via dat mailadres.

Functie-eisen
– Affiniteit met voetbal
– Beschikbaar op zaterdag en/of zondag
– Bij voorkeur woonachtig in regio Salland of Vechtdal

Wij bieden
– De kans om journalistieke ervaring op te doen
– Een passende vergoeding

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.