Home / archiefcentraal / uitbreiding damselectie tdt salland ct

uitbreiding damselectie tdt salland ct

Vorig seizoen werd het team ingedeeld bij veel noordelijke ploegen. Aankomend seizoen moet tegen veelal Gelderse ploegen worden aangetreden. De tegenstanders komen o.a. uit Bennekom, Lunteren, Wageningen, Laren, Beltrum en Harderwijk.

Uit Overijssel zijn ploegen uit Grambergen, Heino, Kampen en Westerhaar-Vriezenveensewijk de tegenstander. DC Lelystad maakt het 12-tal ploegen compleet.

Evenals vorig jaar worden de thuiswedstrijden gespeeld in Het Wapen van Wesepe. Op zaterdag 30 september 2017 is dat tegen DEZ Laren, op zaterdag 11 november 2017 tegen De Vechtstreek (Gramsbergen), op zaterdag 9 december 2017 tegen Witte van Moort 3 (Westerhaar), op zat. 20 januari 2018 tegen Harderwijk 2 en op zaterdag 17 februari 2018 de slotwedstrijd tegen SSS Kampen.

Wanneer het Sallands team op het sterkst uit kan komen heeft het team een gemiddelde rating van 1066. Geen enkel basisteam van de tegenstanders reikt tot dat ratinggemiddelde. De verwachtingen van de Sallandse dammers zijn dan ook hoog gespannen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.