tourtochten olsterfeest bieden voor elk wat wils

De jaarlijkse IJsselrit, voor klassieke auto’s van 30 jaar of ouder, volgt ook dit jaar weer een prachtige route langs Sallandse dorpen en fraaie natuurgebieden. De route, die om 12.00 uur van start gaat, is ongeveer 90 km en zal 3 à 4 uur duren.  De derde editie van de Olster brommertoertocht vertrekt op zondagmorgen vanaf de feesttent. Een ieder met een brommer kan zich aanmelden tot vlak voor vertrek. De brommers ‘trappen ‘m aan’ om 11 uur.

De wielertocht zal worden georganiseerd door OWsome bikers. Deze jonge vereniging laat gelijk haar hart voor de gemeente zien met de organisatie van de eerste wielertoertocht voor wielrenners tijdens het Olsterfeest. Het parcours over de weg is voor wielrenners geschikt, maar natuurlijk zijn ook enthousiastelingen op de MTB welkom om mee te fietsen. De start is, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, tussen 10:30 en 11:00.

De deelnemers aan de verschillende tourtochten zijn, net als alle andere feestgangers, van harte uitgenodigd voor de afsluiting van het Olsterfeest. Vanaf 14:00 zijn er in de feesttent optredens van onder andere Cool 24 en de Twentse toppers. Voor de (jonge) ouders verzorgt kinderopvang KOOS tussen 14:00 en 18:00 de oppas. Opgave van te voren is wenselijk. Aanmelden kan als volgt:

IJsselrit
Vooraf per mail aanmelden: hans@marhans.nl. Inschrijfgeld: € 5,- per auto.

Brommertoertocht
Op de dag zelf aanmelden vanaf 10.00 uur bij de feesttent. Inschrijfgeld: €7,50 (inc. koffie, cake en lunch onderweg) .

Wielertocht
Vooraf per mail aanmelden info@owsomebikers.nl. of op de dag zelf vanaf 09:30 uur bij de feesttent. Inschrijfgeld: €7,50 (inc. koffie, cake en lunch onderweg).

Kinderopvang
Opgave via bsomusketier@kinderopvangkoos.nl. Voor meer informatie over het Olsterfeest en het programma op zondag: staging2.olsterfeest.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.