top ronde op de pitch and putt baan te lemele

Door het lot speelden Noël Shannon en Henri Duerink deze ronde tegen elkaar, en maakten er een echte titanen strijd van, beide spelers scoorden elk zes birdies( twee slagen per hole) uiteindelijk had Noël 49 slagen nodig en Henri 51 slagen dus ook drie onder par. Tonnie Reimink bleef met twee onder par (52 slagen) ook in de buurt. Hans Strijkveen is de vaste factor en scoort elke ronde of net onder of boven par en deze week dus weer par, 54 slagen. Rik Ebben is ook een speler waar rekening mee gehouden moet worden, hij scoorde deze week een ronde van 57 slagen.

Theo Otten had deze keer 58 slagen nodig voor de achttien holes. Wim Harkema en Gerrit Koggel scoorden een ronde van 60 slagen. Gerard Hulsman en Harry Eshuis hadden 61 slagen nodig deze ronde, bovenstaande spelers kregen punten voor het tussenklassement. Hans Strijkveen, Theo Otten, Gerrit Koggel en Harry Eshuis speelden in de zogenaamde buffer alle andere genoemde spelers verlaagden hun handicap. Dinie Hekman had deze ronde 61 slagen nodig en viel bij het strokeplay net buiten de punten omdat er hier maar tien punten te verdelen zijn en bij gelijke score de score over de holes tien t/m achttien de doorslag geven, Gerard Hulsman en Harry Eshuis hier 31 slagen nodig hadden en Dinie 33. Maar de 61 slagen waren wel goed voor 44 stableford en zo ging de hcp van Dinie met 0.8 punt naar beneden.

Tonnie Reimink scoorde 41 stableford, Diny Fransen 40 stableford. Vijf spelers scoorden 39 stableford en wel Noël Shannon, Henri Duerink, Wim Harkema, Gerard Hulsman en Wim Grondman. En drie spelers scoorden 38 stableford dit waren Rik Ebben, Gerrit Dankelman en Freddie Dijk, als deze spelers kregen punten bijgeschreven voor het tussenklassement aflopend van tien naar 1 punt.

Ook Jan Hekman uit Nijverdal en Henk Bendijk speelden met 37 stableford hun hcp naar beneden, maar kregen geen punten voor het tussenklassement, omdat de tien punten welke per wedstrijd aflopend maximaal gewonnen kunnen worden al vergeven waren. In de beide klassementen bleef de top drie het zelfde, bij het strokeplay blijft Hans Strijkveen(165) Noël Shannon (39) en Henri Duerink ( 123) de koplopers.

Bij het stableford is de stand Rik Ebben (113) Maurice Wesdorp (98) en Hans Timmerman (91). Er zijn nog zeven ronde te gaan, en de beste twintig uitslagen zijn beslissend voor het eind klassement van zowel strokeplay als stableford.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.