tienerdisco bij jongerencentrum traxx

De zomervakantie is bijna voorbij. De kinderen uit groep 8 hebben de basisschool verruild voor de middelbare school. De kinderen van groep 7 gaan hun laatste jaar basisschool tegemoet en de kinderen uit groep 6 beginnen na de vakantie in groep 7. Eindelijk is het dan zover, tienerdisco!

De tienerdisco is al jaren een succes bij jongerencentrum TraXX. Een eerste kennismaking met het uitgaansleven. Tijdens deze avonden zorgt DJ Lucien voor de muziek en de verlichting, je kunt je favoriete nummers aanvragen en lekker dansen. Tijdens de disco is er een beroepskracht aanwezig.

De entree bedraagt 2 euro en consumpties zijn te koop. De resterende dat voor 2017 zijn: Vrijdag 22 september, vrijdag 20 oktober en vrijdag 24 november. Voor meer informatie: Bel 0572-363191 of mail i.waanders@wijz.nu. Jongerencentrum TraXX, Schapenstraat 3, Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.