tentviering tijdens sukerbietenfeest kijk uit je doppen

De tentviering wordt georganiseerd door een groep mensen vanuit de H. Hartparochie en de Brugkerk uit Lemelerveld. De voorgangers van deze viering zijn dominee Kees Benard en pastor Gerard Noordink. Het is een viering die laagdrempelig is en waar veel mensen op af komen. We weten ondertussen van de laatste jaren dat de voorgangers een sketch doen om het onderwerp van de viering op humoristische wijze uit te beelden.

De bezoekers laten zich ook dit jaar weer verrassen, maar een tipje van de sluier is, dat het anders zal zijn dan voorgaande jaren.
Wat ook anders is, is dat er dit jaar geen gelegenheidskoor gaat zingen, maar dat Muziekvereniging Polyhymnia en het duo Elien Meijer en Raymon Arnold voor het muzikale deel van de viering verzorgen.

Normaliter wordt de viering goed bezocht door zo’n 600 personen. Veelal gezinnen, maar ook campinggasten, iedereen is welkom. Ook de allerkleinsten kunnen mee, voor opvang is gezorgd. Kinderen hebben voor de vakantie al een gezellige knutselmiddag gehad en kaarten gemaakt. Tijdens de viering wordt daar verder op ingegaan. Na de viering zijn deze kaartjes te koop. De opbrengst is weer voor een plaatselijk goed doel. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.