supermarkt in het bos kan stemmen gebruiken bij wedstrijd pimp my farmshop

Kletsen
,,Onze plaatselijke leveranciers, en dat zijn er heel veel, worden door ons op handen gedragen”, aldus Henrieke Kleinlangevelsloo van de boerderijwinkel tussen Heino en Raalte. ,,En niet alleen door ons. Ook onze klanten waarderen hun producten.” Klein probleempje is echter dat mensen vaak voor oud en vertrouwd kiezen. En in het uitgebreide assortiment van Supermarkt in het Bos moet je oog als klant maar net op zo’n regionaal product vallen. Annemieke Hulsman: ,,We zijn erg enthousiast over deze leveranciers. En kunnen heel goed met onze klanten kletsen over al die leuke, mooie producten uit de buurt. De presentatie daarvan in de winkel, en op onze website, zou echter beter kunnen.” Eenduidiger, leuker, frisser en origineler is de grote wens. Zodat iedereen in één oogopslag ziet: dit is bijzonder én komt uit de buurt. ,,Als extra ondersteuning voor de mondelinge promotie dus”, zegt Annemieke.

Pimp My Farmshop
De Pimp-My-Farmshop-wedstrijd van Over de Vloer bij de Boer komt dan ook op het juiste moment. Winnen zou een geweldige kans zijn om alle lokale leveranciers nóg beter onder de aandacht te brengen. De winnaar verdient namelijk een complete restyling van winkel en website. Henrieke: ,,Hoe geweldig zou het zijn om juist al die producten en verhalen van onze enthousiaste leveranciers de aandacht te kunnen geven die ze verdienen met een mooie en slimme restyling van de winkel?” Stemmen kan via staging2.overdevloerbijdeboer.com/pimpmyfarmshop . De boerderijwinkel van Kleinlangevelsloo is in de lijst te vinden. Stemmen kan tot en met 20 augustus. Annemieke: ,,Maar nu is een goed moment. Toch?”

Produits Regionaux
Frankrijk heeft zijn Produits Regionaux, maar ook hier zijn allerlei regionale producten veelvuldig aanwezig! Bij winst profiteren dus al die lokale, biologische producenten. Nieuwsgierig wie dat zijn? Denk aan varkensvlees van Nieske Neimeijer, groenten van Overesch Ecologische Landbouw en Gerrit Marsman, eieren van Eddy Tuïnk, ijs van De Rosahoeve, houtovenbroden van Bakkers met Vuur, Kari’s Crackers, tomaten van Tamara van Tomatti en kefir van André Mulder. Verder ook nog chocolade van Marjoleine Vullings, kaarten van Oh Magazijn, zalf & zeep van Karin’s Kruiden, boeken van Michiel Bussink, wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig, versgeplukte kruiden van Francine van Rossem, boerenkaas van Eko de Eerste en vlees- en zuivelproducten van Kleinlangevelsloo zelf. Bovendien volgen er ongetwijfeld nog meer!

staging2.supermarktinhetbos.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.