stuwzangers van de partij tijdens oud hollandse markt in lemele

Het optreden in Lemele is reeds een traditie en trekt veel publiek, zo is gebleken tijdens de vorige edities. Onlangs stond in de media nog een alarmerend verhaal. Het voorbestaan van de Oud Hollandse markt Lemele is in het geding. Om het ook financieel rond te krijgen wordt steeds moeilijker. Volgend jaar is de 50e editie en die moet zeker doorgang vinden. En uiteraard een vervolg voor de Stuwzangers.

In ieder geval proberen de Stuwzangers uit Vilsteren onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino er een mooi gezellig feest van te maken. Er staan drie sessies gepland.

Komende vrijdagmiddag is het koor de Stuwzangers onderdeel van de korenmiddag in de feesttent in Lemelerveld, waar ook de Bargzangers uit Lemele aan mee werken. Zondagmorgen is het vertrek per bus naar Elden, nabij Arnhem. Die dag zal de muzikale omlijsting worden verzorgd tijdens het Dorpsfeest.

Een druk programma dus! Alles is te vinden op staging2.destuwzangers.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.