strijkveen weer de beste

De in Laag Zuthem wonende Ierse zanger Noël Shannon had dit keer 57 slagen nodig voor de achttien holes. De Nijverdallers Rik Ebben en Gerrit Tempert persten er een ronde van 58 slagen uit. Vier spelers hadden 60 slagen nodig deze week en wel Theo Otten uit Heeten, Bert Wolberts uit Nijverdal, Hans Timmerman uit Lemelerveld en Wim van der Linde uit Lemele. Met 61 slagen kreeg Lemelervelder Tonnie Reimink ook nog een punt voor het tussenklassement.

Door deze overwinning kreeg Hans er weer tien punten bij voor het tussenklassement. Dit omdat hij al 21 wedstijden heeft gespeeld en de 20 beste uitslagen tellen. Hans heeft nog maar één wedstrijd gemist en dus gaat hij het slechtste resultaat inleveren, in zijn geval zes punten. Theo Otten heeft 21 wedstrijden gespeeld maar levert 0 punten in als slechtste resultaat. Rik Ebben heeft 22 wedstrijden gespeeld en levert ook twee slechtste wedstrijden in, maar scoorde daar 0 punten.

Hans gaat op kop met 169 punten, Noël heeft 147 punten bijeen gescoord in 19 wedstrijden, Henri Duerink scoorde deze week geen punten maar staat derde met 123 punten uit 18 wedstrijden. Theo Otten met 102 uit 20 wedstrijden staat vierde. Rik Ebben is vijfde met 92 punten uit de 20 beste wedstrijden. Jan Hekman uit Ommen staat zesde met 88 punten uit 20 wedstrijden.

Bert Wolbers scoorde deze week 42 stableford punten en kreeg dus de tien punten voor het tussenklassement. Hans Timmerman scoorde 40 stableford, Gerrit Tempert 39 en hiermee zijn de drie spelers genoemd die hun hcp deze week naar beneden speelden. Hans Strijkveen en Rik Ebben scoorden 36 stableford, Jan Hekman uit Ommen, Wim van der Linde en Freddie Dijk scoorden 35 stableford, en Jan Hekman uit Nijverdal en Mieke Bendijk scoorden 34 stableford, en deze spelers behouden hun hcp omdat dit in de z.g. buffer valt.

Tussenstand stableford: Rik Ebben op kop met 120 punten, gevolgd door Hans Timmerman met 100 punten en Maurice Wesdorp met 98 punten. Wim van der linde staat vierde met 83 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.