steun de beklimmers van de mont ventoux

Deze stichting richt zich op het ondersteunen van lokale initiatieven voor mensen die met kanker te maken hebben. Daarnaast wordt onderzoek naar de oorzaak en behandeling van kanker financieel ondersteund door deze stichting.

De sportieve beklimmers van de Mount Ventoux hopen dat mensen een steentje willen bijdragen. Voor meer informatie over het sponsoren van het team staat op staging2.grootverzettegenkanker.nl/kieknwattwod. Daarnaast is het mogelijk om je bijdrage over te maken op NL40 RABO 0136289282 t.n.v. Margret Boksebeld onder vermelding van “Mont Ventoux”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.