Home / archiefcentraal / steun de beklimmers van de mont ventoux

steun de beklimmers van de mont ventoux

Deze stichting richt zich op het ondersteunen van lokale initiatieven voor mensen die met kanker te maken hebben. Daarnaast wordt onderzoek naar de oorzaak en behandeling van kanker financieel ondersteund door deze stichting.

De sportieve beklimmers van de Mount Ventoux hopen dat mensen een steentje willen bijdragen. Voor meer informatie over het sponsoren van het team staat op www.grootverzettegenkanker.nl/kieknwattwod. Daarnaast is het mogelijk om je bijdrage over te maken op NL40 RABO 0136289282 t.n.v. Margret Boksebeld onder vermelding van “Mont Ventoux”.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.