speeddate 55 plussers samen wille in hellendoorn

U ontmoet tijdens een speeddate andere alleenstaande leeftijdsgenoten op een sfeervolle locatie en heeft de kans om in een aantal minuten per date te kijken of het klikt. Op basis van de leeftijden van de deelnemers wordt de groep in twee of drie categorieën ingedeeld. Vindt u het lastig om te bepalen welke vragen u moet stellen? Samen Wille zorgt voor voorbeeldvragen op elke tafel, zodat het gesprek niet stil hoeft te vallen. Al leert de ervaring dat dit nooit nodig is. Zo snel mogelijk ontvangt u van ons het mailadres en/of telefoonnummer van de personen waar u een wederzijdse klik mee had.

De kosten bedragen 37,-. Dit is inclusief een welkomstdrankje, een hapje, een gezellige locatie, professionele organisatie en afhandeling van de gemaakte kliks. Maar bovenal heeft u een gezellige middag waar u leuke mensen ontmoet, die ook op zoek zijn naar die ene waar ze een klik mee hebben! Bovendien heeft Samen Wille de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Opgeven kan tot uiterlijk 1 week van tevoren (maar liefst eerder) via info@samenwille.nl of 06-39608828. Op staging2.samenwille.nl vindt u meer informatie. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op! Wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich dan via de website aan voor de nieuwsbrief.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.