spectaculair slot op woensdagavond sukerbietenfeest

De band bestaat uit 4 leden elk met eigen persoonlijkheden en talenten. Het luidste bandlid is delicaat gewelddadig; Brutus het kanon. Brutus kent vele ritmes en heeft een paar stevige favoriete beats. Hij weet altijd weer de omgeving te laten echoën met donderslagen. Het vurige bandlid is Vulcan de vlammenwerper. Vulcan heeft gevoel voor ritme en kent de dans van vuur als geen ander. Dansende vlammen zullen de menigte betoveren en laten hunkeren naar meer onder begeleiding van Neo, de grote teslacoil die bekend staat om zijn dikke, witte bliksemstralen.

Gastheren Uwe en Peter, zorgen voor een vreemde spanning in de lucht. Dit maakt de show een complete en spectaculaire ervaring die het zeker waard is live te komen bekijken..

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.