speciale kidsactie in het regionale openbaar vervoer

Op een speciale spaarkaart verzamelen de kinderen stempels en/of stickers bij elke OV-rit in de regionale bus en trein. Na vijf ritten is de spaarkaart vol en ontvangen ze een Spinner. Ook maken ze kans op andere leuke prijzen. De OV-actie duurt tot en met 31 oktober.

Ouders, grootouders, leraren en leiders van buitenschoolse opvang of sportverenigingen die samen met kinderen in het openbaar vervoer willen stappen, kunnen de speciale spaarkaarten gratis downloaden via staging2.ervaarhetov.nl/kidsactie. Kinderen ontvangen voor een volle kaart zo lang de voorraad strekt een Fidget Spinner. Ook maken ze kans op leuke prijzen zoals een aantal jaarabonnementen van de Okki en Quest Junior en toegangskaarten voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, Dinoland Zwolle en Avontura Dronten.

Deze actie van Ervaar het OV is geldig in de bus in Overijssel (met uitzondering van Twente) en Flevoland (met uitzondering van Almere en Lelystad) of de trein van de Vechtdallijnen. Kijk voor meer informatie op staging2.ervaarhetov.nl/kidsactie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.