schade aan auto door bellende automobilist bij olst

Kelly Hurenkamp was de uitwijkende tegenligger van de bellende automobilist. Op Facebook doet zij haar verhaal:

Beste meneer! 
We kwamen elkaar net tegen op de de zwolseweg richting Olst vanaf Deventer … en jij was aan het bellen achter het stuur. En ik heb van meerdere mensen gehoord dat zoiets niet echt goed gaat.. Ik ben er helaas achter gekomen.. je was zo druk dat je niet meer door had dat je niet op je eigen weg helft reed en ik moest voor je uitwijken… met helaas het gevolg dat ik tegen een stoep aan kwam. En jij snel bent door gereden. Je had vast niet door dat ik stil kwam te staan met een kapotte velg.. na het proberen van het te verwisselen blijkt dat het z’n harde klap was dat de band vast zit. Na het proberen te bellen van de ANWB.. blijkt het nu een bijna aanrijdings ongeluk te zijn en ze mij niet kunnen helpen. Ik sta nu in de regen te wachten op iemand van de verzekering om te kijken wat er nu gaat gebeuren. En dat word vast wegslepen… Ik heb door de schrik van de harde klap niet je kenteken kunnen zien. Dus mijn vraag was als je dan van toch gaat denken van goh en nu. Zal ik graag met je in contact willen komen over hoe wij dit gaan oplossen…”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.