schaakles voor kinderen in raalte

Schaken is een strategisch spel vol uitdaging, inzicht en creativiteit. Het vraagt niet zo heel veel tijd om de eerste beginselen onder de knie te krijgen. In de eerste les wordt de loop van de stukken geleerd en geoefend. In de twee vervolglessen leren de kinderen omgaan met de term “schaak” en “schaakmat”. In principe kan er vanaf dat moment al een echte wedstrijd gespeeld worden. Daarna wordt het een kwestie van omgaan met strategieën, waarmee het niveau van schaken verhoogd wordt. En daarmee stijgt ook het plezier in het schaakspel. De instructie is steeds kort waardoor er veel tijd is om te oefenen.

De gratis lessen worden gegeven op dinsdagmiddag, van 14.45u tot 15.45u op Basisschool “Oostenwind” in Raalte. De eerste les is op dinsdag 19 september. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via E-mail: j.mocking@vodafonethuis.nl Hier kan ook aanvullende informatie verkregen worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.