sallands vrouwenkoor op de diekmarkt in wijhe

Op woensdag 6 september houdt het Sallands Vrouwenkoor de jaarlijkse krentenbollenactie. De dames zullen de bekende krentenbollen, door bakker Jolink gebakken, huis aan huis verkopen. Door het kopen van krentenbollen kunt u het koor steunen.

Na de zomerstop start het Sallands Vrouwenkoor donderdag 7 september a.s. weer met de repetities. Het koor gaat direct actief aan het repeteren. De dames nemen deel aan de muziekestafette op zaterdagmiddag 7 oktober in de Nicolaaskerk in Heino.

Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden. Ze bieden een uitgebreid repertoire. Door de diversiteit aan liederen is er voor ieder lid altijd wel een programma. Het SVK wordt begeleid door dirigent Joan Jonkman.

Als u belangstelling heeft kunt u op een donderdagavond komen kijken en meedoen. De repetities zijn van 19.45 uur tot 21.45 uur in het Langhuus in de Langstraat te Wijhe.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met secretaris A.Thoben, tel: 524299. Meer informatie is ook te vinden op staging2.sallandsvrouwenkoor.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.