sallands viertalsucces voor team heveko op hippiade

Emma en Anne Veldmate van de Heuvelruiters en Lara Hekking en Mirte Kogelman van ponyclub Heeten hebben onder leiding van commandant Mari-Lisa Kooijman dit seizoen de handen ineen geslagen om samen met een viertal kleine pony’s aan de start te kunnen komen op de Overijsselse Regiokampioenschappen, de Galoppade.

Allereerst werd met ruime voorsprong de Overijsselse titel behaald wat een startbewijs voor de Hippiade opleverde. Tijdens de Hippiade lukte het helaas niet helemaal om net zo’n daverende proef neer te zetten als tijdens de Galoppade waardoor het nog spannend werd. Toch bleek hun prestatie goed genoeg om de concurrentie achter zich te laten en konden de meiden gehuldigd worden als Nederlands Kampioen. Voor de meiden van Ponyclub Heeten betekende dit een prolongatie van hun titel van vorig jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.