salland ploffers op oude trekkers onderweg naar nordhorn

Na 24 keer “Historische Feldtage” en meer dan 300.000 bezoekers geldt Nordhorn als het Mekka voor de vrienden van oldtimers onder de landbouwmachines. Bezoekers komen uit alle delen van Europa en van overzee. Een voorproefje gewenst? Gewoon bij YouTube het trefwoord “Historische Feldtage Nordhorn” invoeren. Meer dan 5.700 zoekresultaten zorgen voor een indrukwekkend voorproefje van de overvloed aan activiteiten en tentoonstellingsstukken.

Ieder jaar doen meer dan 1.600 exposanten, met meer dan 2.000 tractoren en landbouwmachines, vele spannende tijdperken herleven. Onder de meer dan 1.000 verschillende machines en apparaten, vindt u regelmatig rariteiten zoals de Hanomag WD ploeg, waarvan er wereldwijd slechts twee bewaard gebleven zijn, het “Eicher-Rad”of het vele onder het merk IHC tentoongestelde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.