Home / archiefcentraal / raymond de haan survival lemelerveld op zijn sportiefst

raymond de haan survival lemelerveld op zijn sportiefst

Bijzonder aan deze survival (gesponsord door Raymon de Haan catering) is dat het al 11 jaar wordt georganiseerd door Scouting de Verbinding uit Lemelerveld. Een actieve scoutingvereniging met veel vrijwilligers die vol enthousiasme alle onderdelen zelf bedenken en in elkaar zetten. De spelen zijn bedacht om de teams te testen op kracht, uithoudingsvermogen en samenwerking. Elk jaar zitten er weer een aantal nieuwe spelen in, met aan het eind de grote finalespelen op het feestterrein. Voetbalteams, vriendinnengroepen of buurtverenigingen zijn verspreid over het kanaal en het feestterrein te vinden. Al balancerend op een twee meter hoge bal, zwemmend in het kanaal, al hangend aan een spijkerbroek boven het kanaal of met je hele team over de stormbaan. Het publiek en de teams hebben genoten en Lemelerveld heeft zich weer van zijn sportieve kant laten zien. Aan het eind van de dag werd er onder het genot van een biertje genoten van de overheerlijke en uitgebreide BBQ van Raymond de Haan Catering.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.