pvda olst wijhe uit zorgen over gebrek aan woonruimte voor jongeren

De fractie wil weten of B. en W. de mening van de directeur van Salland Wonen deelt is dat jongeren soms lang op een woning moeten wachten. Ook wil de fractie weten hoe het college aankijkt tegen de extra druk die zorginstellingen als Ygdrasil op lokale woningmarkt leggen.

De PvdA suggereert het college verder in samenwerking met Salland Wonen te komen tot een pilot voor zogeheten tiny houses. “Verder is het misschien een gedachte om van eengezinswoningen tijdelijk groepswoningen te woningen”, aldus de fractie in de brief richting college.

Op initiatief van de PvdA onderzoekt het college de mogelijkheid om over te gaan tot het herinvoeren van de starterslening. De fractie wil weten hoe ver het college hier mee is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.